3-daagse Limburg met 3 en 4 toerisme

3-daagse Limburg met 3 en 4 toerisme

In het kader van het vak toerisme trokken we naar de provincie Limburg. Aangekomen in het station van Genk trokken we met de huurfietsen langs de knooppuntenroute naar onze bungalow op het Landal Green Park te Zutendaal. Harmonie, een oud-leerlinge van onze toerisme-afdeling, werkt daar nu als hoofd van het animatieteam. De eerste dag gingen we met Harmonie op verkenning op het park: een rondleiding langs een paar bungalows met uitleg over de werking van Landal, uittesten van het hoogteparcours, een partijtje lasershooting en een initiatie boogschieten stonden op het programma.
De tweede dag trokken we met onze fiets, terug langs de fietsknooppunten, richting Hasselt voor een bezoek aan de Japanse tuin. Na een korte pauze in het centrum van Hasselt ging het terug richting het park. ’s Avonds genoten we van een kampvuur en van de sauna in de bungalow.
De laatste dag kregen de leerlingen de kans om nog een duik in het zwembad op het park te nemen en dan was het tijd om onze lange tocht richting Vlaamse Ardennen terug in te zetten.
Een zeer geslaagde driedaagse met een heel leuke groep!

Foto’s hier.